Welkom bij de HUP Academy

HUP Academy event op dinsdag 16 januari 2024

De HUP Academy biedt professionele en inhoudelijke sessies, met een sportief tintje, vertaald naar het bedrijfsleven. Altijd op maat en verzorgd door de beste high performance trainers en sprekers uit de topsport. De unieke omgeving van HUP zorgt voor een informele maar vertrouwde sfeer. Hier tackel je als team elk probleem met het grootste plezier. Alles om jouw team nóg beter te maken!


Onze eigen HUP Academy biedt trainingssessies in vier verschillende thema's waar sport en fun centraal staan; Team Performance, Mentale Veerkracht, Vitaliteit en Zelfeffectiviteit. Deze thema's zijn al jaren top-of-mind in de topsport om sporters en high performance teams goed voor te bereiden om te pieken op het juiste moment. Lees meer over de HUP Academy en de thema's hier.


Op dinsdag 16 januari 2024 laten we je graag kennismaken met de HUP Academy. SAVE THE DATE!

Team performance

Tommy Schraven | High performance team trainer

Een interactieve en motiverende training, geïnspireerd op succesvolle resultaten en memorabele momenten uit de topsport. Wil jij met jouw team ook presteren op Olympisch niveau? Op naar die gouden medaille! 

Mentale veerkracht

Tommy Schraven | High performance team trainer

Het verschil tussen zilver en goud wordt steeds kleiner. De omgeving verandert sneller en vaker. En jij verandert mee, toch? Maar soms betekent dit dat het werk waar je eerst zoveel energie van kreeg, ineens al je energie opslurpt. Waar zit hem dat in? Ken je kracht en leer beter te presteren onder werkdruk. Zo voorkom je werkstress en verzuim.

Vitaliteit

Mijanou & Dennis | High performance vitaliteitstrainers

Aandacht voor vitaliteit zorgt voor een beter werkklimaat en minder verloop. Dé eerste stap richting een vitale organisatie waarin medewerkers topprioriteit zijn. Wie wil zich nu niet energieker voelen en productiever zijn? 

Zelfeffectiviteit

Hans van Breukelen | Trainer/Ex-voetbalinternational

Als jij werkelijk gelooft dat je in staat bent om je doel te bereiken, dan gaat het je ook lukken. Kies zelf om ervoor te gaan. Succes is echt een keuze. Je zult moeten kiezen om ervoor te gaan. Ook als je geen zekerheid hebt over het eindresultaat. Neem regie! Samen met de trainers ga je kijken naar jouw drijfveren, ontwikkeling en de weg naar een betekenisvol leven.

HUP houdt van inspireren