Samen zweten

HUUUUUP. Dat ga je tijdens een groeples zeker horen. Met een groepsles werk je je met z’n allen heerlijk in het zweet. Als de groep of de muziek je niet motiveert, dan doen de instructeurs dat wel. Zij moedigen je aan en corrigeren je houding als dat nodig is. Bij HUP vind je alleen de allerbeste instructeurs en afwisselende lessen en methodes. Dan ga je met plezier HUUUUP, nog een keer.

Nieuw bij HUP Sport:

OUDER-KIND YOGA

Iedere zaterdag 10:15 - 11:15 u (tot de zomervakantie)

Ouder-kind yoga is de perfecte manier om een sterke band te creëren tussen ouder en kind. Tijdens de yogalessen werken de ouder en het kind samen, ondersteunen elkaar en communiceren openlijk over hun gevoelens en ervaringen. Dit leidt niet alleen tot een betere ouder-kind relatie, maar ook tot een verhoogd zelfvertrouwen, verbeterd lichaamsbewustzijn en minder stress. 


Er kunnen 15 ouders met ieder 1 kind mee doen aan de yogales. De les wordt verzorgd door yoga docent Maxime Scheepens en is alleen voor hotelgasten. Locatie: Studio 1.


Reserveren gaat via de app Mywelness

CLUB YOGA

Door een samensmelting van Yoga, Tai Chi en Pilates oefeningen, wordt er op muziek bewogen om zowel kracht, balans en lenigheid te bevorderen.


YOGA

Een les die helpt om balans te vinden tussen lichaam en geest, gevoel en verstand. Yoga leert je controle te krijgen over lichaamshoudingen, adem en ontspanning.


XCO

45 Minuten durende core / cardio work-out. Met behulp van een grit buis en opzwepende muziek ga je je grenzen verleggen.


Active Aqua

Minder druk op de gewrichten door de weerstand van het water. Gezelligheid samen met een conditietraining staan in deze les centraal.


Active Workout

Deze intensieve training brengt je naar een hoger niveau. Je krijgt een complete Full Body Work-out gericht op kracht en cardio.

Ouder-kind yoga

Tijdens de yogalessen werken de ouder en het kind samen, ondersteunen elkaar en communiceren openlijk over hun gevoelens en ervaringen. Dit leidt tot een betere ouder-kind relatie, een verhoogd zelfvertrouwen, verbeterd lichaamsbewustzijn en minder stress. 


55+ balance

Lessen bedoeld voor 55 plussers. 45 minuten durende work-out waarbij de spierkracht wordt getraind en de balans en coördinatie optimaal geprikkeld wordt.


Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, admenhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve work-out die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.


Combat

Dit fel en energiek programma is geïnspireerd op vechtsporten, ondersteund door goede opzwepende muziek. Waarbij er met bokshandschoenen aan getraind wordt. In deze les wordt NIET tegen elkaar gespard.

Jumping fitness

Tijdens deze workout train je meer dan 400 spieren en worden er enorm veel calorieën verbrand! Omdat de ondergrond veerkrachtig is, is deze workout minder belastend voor je gewrichten dan op een vaste ondergrond. Het is een goede training voor je benen, buik en billen.


Challenge 

De FUNCTION CHALLENGE staat in het teken van maximale uitdaging. Deze worden in tweetallen uitgevoerd. Je batterij is gegarandeerd helemaal leeg op het einde!


Club Power

Een zeer effectieve groepstraining waarbij je op energieke muziek verschillende fitness oefeningen uitvoert. De zwaarte van de gewichten bepaal je zelf, waardoor deze training voor iedereen toegankelijk is.


Zumba

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigt de spieren in je lichaam.