Samen zweten

HUUUUUP. Dat ga je tijdens een groeples zeker horen. Met een groepsles werk je je met z’n allen heerlijk in het zweet. Als de groep of de muziek je niet motiveert, dan doen de instructeurs dat wel. Zij moedigen je aan en corrigeren je houding als dat nodig is. Bij HUP vind je alleen de allerbeste instructeurs en afwisselende lessen en methodes. Dan ga je met plezier HUUUUP, nog een keer.

CLUB YOGA

Door een samensmelting van Yoga, Tai Chi en Pilates oefeningen, wordt er op muziek bewogen om zowel kracht, balans en lenigheid te bevorderen.


YOGA

Een les die helpt om balans te vinden tussen lichaam en geest, gevoel en verstand. Yoga leert je controle te krijgen over lichaamshoudingen, adem en ontspanning.


XCO

45 Minuten durende core / cardio work-out. Met behulp van een grit buis en opzwepende muziek ga je je grenzen verleggen.


XCO Freestyle

De XCO Freestyle is een samengestelde les met vette combinaties van XCO en BRN. Je verbrandt lekker veel calorieën op opzwepende muziek terwijl je aan je kracht en conditie werkt!


Active Aqua

Minder druk op de gewrichten door de weerstand van het water. Gezelligheid samen met een conditietraining staan in deze les centraal.

55+ balance

Lessen bedoeld voor 55 plussers. 45 minuten durende work-out waarbij de spierkracht wordt getraind en de balans en coördinatie optimaal geprikkeld wordt.Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, admenhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve work-out die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.Insanity

Kom 30 minuten alles geven tijdens een energieke groepsles. Deze high intensity les bestaat uit 3 delen: kracht, conditie en core. Aan de hand van opzwepende muziek en onze fanatieke instructeurs zoek jij je limiet op. Durf jij het aan?Active Workout

Deze intensieve training brengt je naar een hoger niveau. Je krijgt een complete Full Body Work-out gericht op kracht en cardio.

Challenge 

De FUNCTION CHALLENGE staat in het teken van maximale uitdaging. Deze worden in tweetallen uitgevoerd. Je batterij is gegarandeerd helemaal leeg op het einde!


Club Power

Een zeer effectieve groepstraining waarbij je op energieke muziek verschillende fitness oefeningen uitvoert. De zwaarte van de gewichten bepaal je zelf, waardoor deze training voor iedereen toegankelijk is.


Zumba

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigt de spieren in je lichaam.


Zumba Gold

Zumba Gold is een variant op Zumba met een lage intensiteit. Deze lessen zijn heel geschikt wanneer je net begint met sporten of Zumba een keer wilt uitproberen. Zumba Gold brengt fitness en dans samen in één effectief uurtje.