Nieuwsgierig hoe HUP jou kan inspireren?

Neem voor vragen of een offerte contact op via:

Contactformulier
Wij denken mee!

HUP Academy

HUP houdt van inspireren

Jouw team effectiever, weerbaarder en fitter maken? Get inspired! En laat je motiveren door ervaringen en trainingen uit de topsport. HUP Academy biedt inspiratiesessies, een- of meerdaagse trainingen en doelgerichte motivational speeches van topsporters en talenten. Zij weten als geen ander hoe je aan een sterk team bouwt.


Verwacht van ons altijd business as unusual. Je komt vooral naar HUP, omdat je dingen nét anders aan wil pakken. In een inspirerende setting, waar sport en fun centraal staan. Hebben we jouw interesse gewekt? Goed om te horen! Scroll naar beneden voor meer informatie over alle topics.

Iedereen droomt wel eens van een creatieve sessie bij HUP...


  1. Waar je kunt sporten en werkt aan een sterker team...
  2. Waar het kantoor er uitziet als een speelplaats...
  3. Waar de mogelijkheden uiteenlopen...
  4. Waar je voor goud gaat en vitaliteit te proeven is...
  5. En waar je werkdag in de Sports Bar wordt afgesloten op kosten van de baas!


Dit alles staat gewoon op het menu bij HUP!

Inspiratiesessies & trainingen

Laat je inspireren door een van onze partners waaronder Durven Doen, Winkr8, Hans van Breukelen en Benno Diederiks
hup-meet-team

Team performance

Van goed naar goud

Hard werken om als (sport)team de hoogst mogelijke prestatie te behalen. Wil jij met jouw team ook knallen op Olympisch niveau?


Word je meer bewust van je gedrag en laat je inspireren. De concrete tips & tricks zijn direct toe te passen in het dagelijks leven. Tijdens de intake bespreek je samen met de trainers de situatie in jouw team en bepalen jullie waar de focus op moet liggen

hup-blijeman-ballenbak

Mentale veerkracht

Ken je kracht

Het verschil tussen zilver en goud wordt steeds kleiner. De omgeving verandert sneller en vaker. En jij verandert mee, toch? Maar soms betekent dit dat het werk waar je eerst zoveel energie van kreeg, ineens al je energie opslurpt. Waar zit hem dat in?


Word je meer bewust van je gedrag en laat je inspireren. De concrete tips & tricks zijn direct toe te passen in het dagelijks leven. Tijdens de intake bespreek je samen met de trainers de situatie in jouw team en bepalen jullie waar de focus op moet liggen.

hup-hupmeet-food

Vitaliteit

Kom in je energie

Aandacht voor vitaliteit zorgt voor een beter werkklimaat en minder verloop. Dé eerste stap richting een vitale organisatie waarin medewerkers topprioriteit zijn. Wie wil zich nu niet energieker voelen en productiever zijn?


Word je meer bewust van de invloed die voeding, beweging, rust en herstel hebben op het bevorderen van je gezondheid. In deze sessie introduceren we duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. De praktische tips & tricks zorgen voor een productiever en energieker gevoel, zowel in het werk als privé.

hup-hans-en-benno

Zelf effectiviteit

Neem regie

De manier waarop jij de wereld ziet en hoe jij omgaat met situaties is iets wat je uiteindelijk zelf bepaalt. Alles hangt af van je overtuigingen. Die bepalen weer je houding en gedrag. Hoeveel plannen blijven hierdoor op de plank liggen? Hoeveel van je eigen talenten blijft onbenut? Hoe-veel ideeën worden niet gerealiseerd?


Als jij werkelijk gelooft dat je in staat bent om je doel te bereiken, dan gaat het je ook lukken. Succes is echt een keuze. Je zult moeten kiezen om ervoor te gaan. Ook als je geen zekerheid hebt over het eindresultaat.


Get motivated by...

Wij hebben de beste topsprekers voor jou

Zoek je een topspreker voor jouw presentatie, een debat, lezing of een evenement bij HUP? Vertel ons jouw wensen. Onze keuze is reuze en er is altijd een topspreker die jouw sessie nog interessanter maakt.


Met namen als Hans van Breukelen, Marc Lammers, Maartje Paumen, Bas Verwijlen, Tim de Vries en Roderick Pijls.

Ben je op zoek naar iets unieks?

  • Geef je wensen en/of budget door aan Patricia
  • Neem haar mee in wat je bij ons wilt bereiken, zij denkt graag met je mee
  • Relax en laat je verrassen


Wil je liever je aanvraag mailen? Dat kan! Mail naar meetings@hup.eu
Meer informatie