Nieuwsgierig hoe HUP jou kan inspireren?

Neem voor vragen of een offerte contact op via:

Contactformulier
Wij denken mee!

HUP Academy

HUP houdt van inspireren

Jouw team effectiever, weerbaarder en fitter maken? Get inspired! Laat je motiveren met ervaringen en trainingen uit de topsport door Tommy Schraven van Durven Doen. Onze eigen HUP Academy biedt trainingssessies in vier verschillende thema's waar sport en fun centraal staan; Team Performance, Mentale Veerkracht, Vitaliteit en Zelfeffectiviteit.


Geen organisatie is hetzelfde. De programma’s zijn daarom altijd op maat gemaakt. Vanuit jullie visie beoordelen we samen wat er nodig is om de doelstellingen te behalen.

Trainingssessies

hup-meet-team

Team performance

Van goed naar goud

Hard werken om als (sport)team de hoogst mogelijke prestatie te behalen. Wil jij met jouw team ook knallen op Olympisch niveau?


Word je meer bewust van je gedrag en laat je inspireren. De concrete tips & tricks zijn direct toe te passen in het dagelijks leven. Tijdens de intake bespreek je samen met de trainers de situatie in jouw team en bepalen jullie waar de focus op moet liggen.

hup-blijeman-ballenbak

Mentale veerkracht

Ken je kracht

Het verschil tussen zilver en goud wordt steeds kleiner. De omgeving verandert sneller en vaker. En jij verandert mee, toch? Maar soms betekent dit dat het werk waar je eerst zoveel energie van kreeg, ineens al je energie opslurpt. Waar zit hem dat in?


Word je meer bewust van je gedrag en laat je inspireren. De concrete tips & tricks zijn direct toe te passen in het dagelijks leven. Tijdens de intake bespreek je samen met de trainers de situatie in jouw team en bepalen jullie waar de focus op moet liggen.

hup-hupmeet-food

Vitaliteit

Kom in je energie

Aandacht voor vitaliteit zorgt voor een beter werkklimaat en minder verloop. Dé eerste stap richting een vitale organisatie waarin medewerkers topprioriteit zijn. Wie wil zich nu niet energieker voelen en productiever zijn?


Word je meer bewust van de invloed die voeding, beweging, rust en herstel hebben op het bevorderen van je gezondheid. In deze sessie introduceren we duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. De praktische tips & tricks zorgen voor een productiever en energieker gevoel, zowel in het werk als privé.

hup-hans-en-benno

Zelf effectiviteit

Neem regie

De manier waarop jij de wereld ziet en hoe jij omgaat met situaties is iets wat je uiteindelijk zelf bepaalt. Alles hangt af van je overtuigingen. Die bepalen weer je houding en gedrag. Hoeveel plannen blijven hierdoor op de plank liggen? Hoeveel van je eigen talenten blijft onbenut? Hoe-veel ideeën worden niet gerealiseerd?


Als jij werkelijk gelooft dat je in staat bent om je doel te bereiken, dan gaat het je ook lukken. Succes is echt een keuze. Je zult moeten kiezen om ervoor te gaan. Ook als je geen zekerheid hebt over het eindresultaat.

Tommy Schraven

High Performance Trainer

Tommy is de drijvende kracht achter Durven Doen. Vanuit Durven Doen is samen met HUP de HUP Academy ontwikkeld.

Binnen deze Academy levert Durven Doen de inhoudelijke expertise, de sporters en de trainers. 


Zien, horen en ervaren. Waarnemen is zijn specialiteit. Als leidinggevende bij Defensie kwam Tommy er achter dat dit het verschil kan maken. Het verschil tussen leven en dood, maar ook tussen een functionerend team en een team in zijn kracht. Prestatieverbetering staat centraal. Het beste uit jezelf en de ander halen. Het beste uit een team halen. Zijn visie: de grootste stap om jezelf te verbeteren is het DURVEN en daarna DOEN. Tijdens zijn werk heeft Tommy aan den lijve ondervonden welke effecten het gevolg zijn van prestatiedruk, leiderschap en teamdynamiek. Door zijn achtergrond en kennis weet hij op uitdagende manier inzicht en handvatten te reiken.

Ben je op zoek naar iets unieks?

  • Geef je wensen en/of budget door aan Patricia of Anne Vera.
  • Neem ons mee in wat je wilt bereiken. We denken graag met je mee!
  • Relax en laat je verrassen.


Wil je liever je aanvraag mailen? Dat kan! Mail naar meetings@hup.eu

business as unusual

Zalige
zalen

Vergader
pakketten

Team
building

Sprekers