Binnen spelen bij HUP

Wij hebben alles in huis om je te vermaken. HUP beslaat maar liefst 10.000 m2 aan sport, fun en wellness faciliteiten. Om je een idee te geven: dat zijn twee voetbalvelden aan elkaar geplakt. Hier kan alles. Wij bieden je enorm veel ruimte. Dus bij ook bij slecht weer hoef je je niet te vervelen! Heb jij onze grote glijbaan in de lobby al gespot? In de PLAY area is het GAME ON voor jong en oud! In deze mega giga indoor sporthal kan je o.a. minigolfen, tafeltennissen en diverse spellen spelen op de interactieve voetbalmuur.


Bekijk onze plattegrond en neem zo alvast een kijkje in HUP!

hup-hotel-mierlo-play-binnen-spelen-mini-golf

Indoor minigolf

Wie wint er met minigolf? Het zijn vaak de mini’s zelf. Met zes golfbanen is er genoeg uitdaging voor iedereen. Dus ook als het buiten plenst, komt snel de vraag: potje minigolfen? 

hup-hotel-mierlo-play-binnen-spelen-indoor-voetbal-v2

Voetbal meets gaming

Wie schiet het hardst? En wie het meest precies? Je weet het direct met een spelletje op de Sutu voetbalmuur. Deze interactieve muur heeft 16 oplichtende vlakken die je moet zien te raken. De snelheidsradar geeft bovendien aan hoe hard je schot is. Laat de profvoetballer in je los en word level na level steeds beter. En vervelen ga je je niet, want er zijn meer dan genoeg spellen. Of je nu solo speelt of samen strijdt. Je voetbalprestaties krijgen zeker een boost!

Komt dat schot!

hup-hotel-mierlo-play-binnen-spelen-golf-simulator

Nice swing

Sla je slag. Maar dan binnen. Dat kan bij HUP op de indoor golfsimulator. Je krijgt van de computer advies hoe de chip, put of swing nog beter kan. Met name leuk voor de ervaren golfer! Geïnteresseerd in golflessen? Contacteer dan onze golfinstructeur Ruud van der Linden op 06 41 49 90 26. 

Lego ruimte

Allerlei soorten blokjes

In HUP hoef je je nooit te vervelen, ook niet met slecht weer. In onze LEGO ruimte staat een grote ronde tafel waar je uren speelplezier hebt en de mooiste LEGO-kunstwerken maakt. En tegen de wanden? Ook daar kun je helemaal los gaan met de blokjes.


We zijn benieuwd naar jouw creatie!

hup-hotel-mierlo-play-binnen-spelen-monkey-town

Ook bij HUP


Monkey Town

Kinderen kunnen hier klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi. Wat een feestje is het bij Monkey Town. Onder het dak van HUP, maar wel met een eigen entree. Nieuwsgierig?

hup-hotel-mierlo-play-binnen-spelen-street-jump-v2

Street jump

Jump van de ene naar de andere trampoline op 8 verschillende area's. Voor jong en oud. Een groot jumpfestijn. Onder het dak van HUP, maar met een eigen entree! Wil jij ook een plaatsje bemachtigen? Om teleurstellingen te voorkomen is het aan te raden om vooraf te reserveren.

Nog niet uitgespeeld?

Bekijk ook:

Zwembad

Squash