kids-club-2

Animatie

Voor jong en oud

Bij HUP staat FUN boven alles. Het animatieteam neemt dat erg serieus! Of je nu zin hebt in een potje voetbal, lekker knutselen of je dag door het leven wil gaan als een echte tijger, prinses of mooie vlinder... op zaterdag en zondag staan we voor je klaar. Meld je vooraf wel even aan via de receptie. HAVE FUN!


Check de mogelijkheden hieronder. Let op, er kunnen altijd last minute wijzigingen of annuleringen plaatsvinden.

Kids Club

Zaterdag en zondag van 09:00 tot 12:00 uur voor kids van 0 tot 4 jaar

Bij onze liefdevolle begeleiding komen de allerkleinste stuiterballen niets te kort! Meer info over de Kids Club lees je hier.


Verblijf je bij HUP of heb je een abonnement bij HUP Sport, dan is de Kids Club gratis! Graag vooraf even aanmelden bij de receptie: 0492 - 67 89 11

Animatie
programma

Zaterdag & Zondag

09:30-10:30 Kliederen & Knutselen

11:30-12:15 Glittertattoos zetten

Nieuw: Spionnen smartphone speurtocht

Ben jij een sportieve speurneus en klaar voor een spannend avontuur? Doe dan mee met de spionnen smartphone speurtocht. Ga op zoek naar de schuilplaats van een boevenbende in de bosrijke omgeving van HUP. Ontcijfer tijdens de tocht spannende puzzles en geheime boodschappen. Zo verzamel jij stap voor stap het belangrijke bewijs om de boeven op te sporen!


Voor kinderen vanaf 8 jaar. Lengte: 4,1 km (duurt ongeveer 2 uur). De kosten zijn €15 per groep (max 6 personen). Reserveren via de receptie. Op basis van beschikbaarheid.
hup-hotel-h-icoon-rgb
hup-hotel-u-icoon-1
hup-p-icoon-rgb

Klimmen,
klauteren,
kruipen, glijden in Monkey Town

Haal jouw bandje op bij de receptie en spelen maaarrr...

Kids willen hier nooit meer weg!