We maken er graag een potje van

Nouja, van squash dan, of basketbal, zaalvoetbal of tennis. Of vinden we je eerder bij de fitness of een groepsles? Je kunt het hier allemaal uitproberen. Binnen hebben we ook nog eens een PLAY area voor het serieuzere binnenspelen. Maar ook buiten komt elke actieveling bij HUP aan zijn trekken. Op de trainingsvelden waar professionele voetbalteams regelmatig een balletje trappen. Of fiets of wandel je suf in de groene omgeving. En de kinderen? Die wekken al ravottend en hutten bouwend een gezonde eetlust op.

hup_webgrid_768px_768px-pt-3

Een sportief verblijf

Ontspanning en inspanning komen bij elkaar bij HUP! Geniet van een lekkere vakantie in Brabant en maak tijdens je verblijf in het hotel gebruik van al onze sportfaciliteiten, zoals de fitness, het zwembad, squashen en bowlen. Ook is de omgeving geschikt voor een prachtige fietstocht. Bij sporthotel HUP in Mierlo logeer je jezelf fit.

Werk je in het zweet

We hebben bowlingballen, golf- en midgetgolfballen en voetballen voor de interactieve voetbalmuur. It’s GAME ON voor jong en oud hier. Probeer hier maar eens stil te zitten. Reserveren is niet nodig.

hup-hotel-sport-mierlo-squash-baan

Sla je slag

hup-mierlo-voetbal-team

WE LOVE
FOOTBALL

hup-mierlo-energieke-koppels-fietsen-mtb

GA TOCH FIETSEN