Have fun

HUP is het sportiefste hotel van Nederland mét de leukste sportclub. Hier kan alles. Wij bieden je enorm veel ruimte. Het is aan jou hoe je het invult. Hier kun je fitnessen, bowlen, fietsen, tennissen, voetballen, golfen, basketballen en nog veel meer. Doe alles wat je maar wilt. Of juist helemaal niets. Want ook relaxen is een sport.


Slapen is zzzzzalig bij HUP. Maar HUP is er juist voor iedereen die meer wil doen dan alleen maar slapen. Pak hier alle tijd, ruimte en mogelijkheden om het beste uit je dag te halen. Pas dan is het tijd om moe maar voldaan je fijne kamer op te zoeken en lekker je bed in te duiken. Want voor je het weet, staat de volgende dag weer op je te wachten. En dan is het weer hup...


We maken er een sport van

Sport zit in ons bloed. Maar bloedserieus zijn we zeker niet. Bij HUP hebben we toffe sportfaciliteiten, professionele voetbalvelden en door het hele pand vind je sportieve elementen. Maar altijd met een knipoog. Wij maken er een sport van om een lach op je gezicht te toveren. Hier kun je gewoon je eigen ding doen. Op jouw niveau. Als je maar lol hebt. Want dáár wordt iedereen beter van.


Come to Play & Stay

Wat je hier vooral kunt doen, is plezier maken. Met je gezin, met je partner, met je collega’s, met je team, met elkaar. Wat brengt het kind in jou naar boven? Is het de indoor midgetgolfbaan, de bowlingbaan of de glijbaan? Zelfs vergaderen kan je bij HUP in een ballenbak. En natuurlijk hoort hier een gezonde dosis lekker eten en drinken bij. Play, stay en geloof ons: hier wil je nooit meer weg.


Wat jij wilt

Wij hebben alles in huis om je te vermaken. HUP beslaat namelijk maar liefst 10.000 m2. Om je een idee te geven: dat zijn twee voetbalvelden aan elkaar geplakt. HUP is HUP Sport, HUP Grill & Bowl en HUP Meet. Je kunt hier dus een nacht verblijven, sporten, bowlen en grillen en vergaderen. En vergeet vooral niet te relaxen in de sauna of het zwembad. Dit is de ideale plek voor een weekendje weg met vrienden of familie, een groepsaccommodatie voor een trainingskamp, een kinderfeestje, een intensieve sportschoolsessie, een bijzondere meeting of een gezellige avond uit. Het kan allemaal bij HUP in Mierlo.HUP is trotse eigenaar van een Green Key certificaat GOUD.
Green Key is een internationaal keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche.

PRIJZENKAST HUP

  • 'Beste Familiehotel 2023' uitgeroepen door Hotels.nl
  • 'Beste Familiehotel 2022' uitgeroepen door Hotels.nl
  • 'Beste Familiehotel 2021' uitgeroepen door Hotels.nl
  • 'Beste Familiehotel 2020' uitgeroepen door Hotels.nl
  • 'Travellers' Choice 2022' door Tripadvisor
  • 'Travellers' Choice 2021' door Tripadvisor
  • 'Travellers' Choice 2020' door Tripadvisor
  • Finalist Entree Awards 'Best Hotel Concept' 2019
  • Finalist Ahead Awards ‘Best Visual Identity’ 2019
  • Finalist Creative Belgium Award ‘Best Design’ 2019

REVIEWS HUP

hup-rating-hotels-nl-83
hup-rating-booking-83
hup-rating-tripadvisor-4