Zweet harder bij HUP Sport

Sporten moet leuk zijn en dan ben je bij HUP Sport aan het juiste adres. In de sportschool van HUP Sport in Mierlo ga je aan de slag met jouw ultieme work-out. En na al dat harde werken is het tijd om een potje te relaxen, want na inspanning komt ontspanning! Ga lekker zweten in de sauna, neem een duik in ons zwembad of breng je vochtniveau weer op pijl in onze Sports Bar. Sporten en genieten komen samen bij HUP Sport, dé sportschool in Mierlo.HUP GA AAN DE SLAG MET JE COACH

Soms heb je gewoon een beetje hulp nodig bij de eerste stap naar de sportschool. Bij HUP Sport helpen wij jou! Met de coaches van HUP Sport haal je het beste uit jezelf. En dat begint met een goed intakegesprek. Wil je fitter worden, centimeters verliezen of je spiermassa verhogen? Past cardio training, groepsles of juist krachttraining het best bij je ambities? Samen met een HUP coach bepaal je het beste programma om jouw doelen te behalen. Vraag maar raak tijdens het sporten. Of kies jij ervoor om aan de slag te gaan met onze gecertificeerde personal trainers (LAPT). Onze trainers helpen met full focus jouw grenzen te verleggen. Het maakt niet uit hoe je begint, wij maken van jou een winnaar. Nu is het moment!


Vanaf 16 jaar ben je welkom in de fitness.

hup-768x768-sports-gewichten

LIDMAATSCHAP

Prijzen en voordelen op een rij

GROEPSLESSEN

Samen sporten

FYSIOTHERAPIE

Als bewegen niet zo soepel gaat

Vraag een proefweek aan en kom gratis zweten!

Werk je in het zweet in de fitness in Mierlo

Wil je fitter worden, meer gewicht verliezen of sterker worden dan ooit? Bij HUP Sport behaal je jouw doelen. En daarna geniet je van een verfrissende duik in het zwembad of ga je lekker zweten in de sauna. Of wat dacht je van een lekker ijskoud drankje in onze Sports Bar. Want relaxen is bij HUP ook sport. Hard werken, zweten en genieten doe je in dé grootste all-inclusive sportschool in de regio Mierlo, Brandevoort, Helmond, Geldrop en Nuenen. En dat ook nog eens 365 dagen per jaar. HUP kom het zelf ontdekken!


EEN ECHTE ALL-INCLUSIVE SPORTSCHOOL IN MIERLO

All-inclusive is bij HUP Sport ook echt all-inclusive. Wij doen niet aan mooie praatjes, wij maken er echt een sport van. Wil je fitnessen, baantjes trekken in het zwembad, een potje squashen of liever tennissen? Dat kan allemaal bij dé all-inclusive sportschool in Mierlo. En het beste moet nog komen. Je kunt namelijk ook gebruik maken van kinderopvang of van voedingsadvies van onze specialisten. Liever samen trainen? Kies dan voor diverse groepslessen die je onbeperkt kan volgen.

SAMEN SPORTEN EN SAMEN LACHEN

Sporten is leuk, maar samen sporten is nog leuker. Daarom is het mogelijk om een groepsles te volgen bij dé sportschool in Mierlo. Bij groepslessen van HUP Sport word je altijd gemotiveerd, door de groep, de muziek of de instructeurs. Wij hebben alleen de allerbeste instructeurs die je aanmoedigen en klaar staan om te helpen. Wanneer je kiest voor groepslessen bij de fitness in Mierlo, kies je voor afwisselende lessen en methodes.


HUP KOM SPORTEN BIJ DE SPORTSCHOOL IN MIERLO

Fitnessen, zwemmen, squashen of tennissen? Alleen, met je vrienden of tijdens een groepsles? Bij HUP Sport heb je alle ruimte en de mogelijkheden om te sporten en te relaxen. Genoeg redenen om lid te worden van dé sportschool in Mierlo. Kies het lidmaatschap dat bij jou past en let's go! Tot snel bij HUP Sport.

hup-768x768-sports-technogym

HUP kom sporten bij dé
sportschool in Mierlo