Je boekt jouw verblijf online (inclusief ontbijtbuffet) met


5% korting!

boek nu
Hello you - 5% korting

let's play

Laat je kinderen én het kind in jezelf los. Met welke bal kan jij de meeste lol trappen in de PLAY area van HUP? We hebben bowlingballen, golf- en midgetgolfballen en voetballen voor de interactieve voetbalmuur. It’s GAME ON voor jong en oud hier. Probeer hier maar eens stil te zitten.  

Binnen Spelen

Daag jezelf uit in 10.000 m2 aan sport en FUN. Sla een hole-in-one op de midgetgolfbaan, versla je vrienden op de tennisbaan of test je voetbalskills op de interactieve voetbalmuur.


Liever blokken dan ballen? Slinger dan Monkeytown in of bouw je mooiste creatie in de LEGO hoek.

Gooi die strike

Let's get the party started

Spring op de fiets

gratis kinderopvang bij een verblijf en bij hup sport

Op deze kinderopvang kunnen kids tot 8 jaar naar hartenlust spelen en knutselen. Reserveer wel even van tevoren, dan houden wij een plekje vrij. HUP, gewoon doen. 

Monkey Town

Kinderen kunnen hier klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi. Wat een feestje is het bij Monkey Town. Onder het dak van HUP, maar wel met een eigen entree. Nieuwsgierig?

Street jump

Jump van de ene naar de andere trampoline op 8 verschillende area's. Voor jong en oud. Een groot jumpfestijn. Onder het dak van HUP, maar met een eigen entree! Wil jij ook een plaatsje bemachtigen? Om teleurstellingen te voorkomen is het aan te raden om vooraf te reserveren.