Boek direct bij ons jouw verblijf en ontvang


5% korting


Boek nu
Hello you - 5% korting

Binnen sporten bij HUP

Ontspannen of inspannen. Dat doe je bij HUP. We zijn niet voor niets het sportiefste hotel van Nederland! Maar liefst 10.000 m2 indoor sportiviteit staat geheel tot je beschikking onder de naam HUP SPORT. Fitness op de nieuwste apparatuur, doe mee aan een groepsles, sla een tennis- of squashballetje of maak de winnende goal op de interactieve voetbalmuur. Bij HUP kan het allemaal. Of niet. Want als jij lekker wil relaxen in zwembad, whirlpool of sauna, dan doe je dat toch.


Allemaal gratis voor sportleden en hotelgasten. Alleen voor een potje bowlen betaal je extra. 

Just play, have fun, enjoy the game

hup-hotel-sport-mierlo-fitness-gym

Fitness & groepslessen

In onze grote sportschool vind je altijd een sport die bij je past. Vinden we je bij de fitness of een groepsles? Of kies je voor een Personal Trainer? Bij HUP kan het allemaal

hup-hotel-sport-mierlo-squash-baan

Squash

Een keer per week, elke dag, eens per kwartaal. Kom zo vaak een balletje slaan als je wil. Reserveer een baan en speel je eigen spel.

Kosten niet-leden en vooraf reserveren:


Ma t/m vr: 07:00 – 17:00 uur € 8,50 per half uur

Ma t/m vr: 17:00 – 23:00 uur € 12,00 per half uur

Za: 09:00 - 23:00 uur € 12,00 per half uur  

Zo: 09:00 - 22:00 uur € 12,00 per half uur  


En ben je lid van HUP SPORT, dan mag je bij beschikbaarheid gratis de baan op. Net als hotelgasten. Geen eigen ballen en/of racket? Geen nood, die leen je bij de receptie. 

hup-hotel-sport-mierlo-indoor-sport-hal

Indoor sporthal

We hebben bowlingballen, golf- en midgetgolfballen en voetballen voor de interactieve voetbalmuur. It’s GAME ON voor jong en oud hier. Probeer hier maar eens stil te zitten. Reserveren is niet nodig.

hup-sport-mierlo-dartbord

Darten

Bij HUP kunnen ook dartliefhebbers helemaal los gaan. Hoe snel gooi jij 360 punten uit? Daag jouw tegenstander uit en word een echte dart-kampioen.

hup-hotel-sport-mierlo-indoor-voetbal-muur

Indoor Voetbal

Wie schiet het hardst? En wie het meest precies? Je weet het direct met onze interactieve voetbalmuur. De voetbalmuur heeft 16 oplichtende vlakken die je moet zien te raken. 

hup-hotel-sport-mierlo-bowling-bowlen-baan

Bowlen

Waarom is bowlen toch zo leuk? Zijn het de iconische schoenen, de gekleurde ballen, de outfits die alleen de coolste gasten dragen? Iedereen houdt van bowlen. Iedereen kan ook bowlen. Nouja, of totaal niet. Dat maakt het extra funny.

hup-sport-mierlo-multihal-minigolf

Indoor minigolf

Wie wint er met minigolf? Het zijn vaak de mini’s zelf. Met zes golfbanen is er genoeg uitdaging voor iedereen. Dus ook als het buiten plenst, komt snel de vraag: potje minigolfen? 

hup-hotel-sport-mierlo-golf

Nice swing

Sla je slag. Maar dan binnen. Dat kan bij HUP op de indoor golfsimulator. Je krijgt van de computer advies hoe de chip, put of swing nog beter kan. Met name leuk voor de ervaren golfer!


Tijdelijk buiten gebruik!
hup-meet-challenge-tafel_voetbal

XXL Voetbaltafel

De grootste voetbaltafel die je ooit hebt gezien staat bij HUP in de lobby. Organiseer je eigen toernooitje en speel met 12 personen.