HUP, het avontuur wacht

Er is altijd van alles te beleven bij HUP. Binnen, maar ook buiten. Op HUP-terrein, dicht in de buurt, of een stuk verderop. Voor pure natuurliefhebbers, voor mensen met een voorliefde voor stadse activiteit. Helmond en Eindhoven liggen op een steenworp afstand. HUP-medewerkers wijzen je ook graag verder op weg tijdens je verblijf. 

HUP op de fiets

Fiets, E-bike, Mountainbike of E-scooter huren om de omgeving te ontdekken? Dat kan! Bekijk hieronder de mogelijkheden en reserveer vooraf of tijdens je verblijf bij de receptie jouw tweewieler.

Fietsen

3 uur: € 10,-

Hele dag: € 15,-


E-bike

Hele dag: € 25,-Mountain
bike

Hele dag: € 45,-

E-scooter

2,5 uur: € 32,50

3,5 uur: € 37,50

Hele dag: € 59,50

Nieuw: Spionnen smartphone speurtocht

Ben jij een sportieve speurneus en klaar voor een spannend avontuur? Doe dan mee met de spionnen smartphone speurtocht. Ga op zoek naar de schuilplaats van een boevenbende in de bosrijke omgeving van HUP. Ontcijfer tijdens de tocht spannende puzzles en geheime boodschappen. Zo verzamel jij stap voor stap het belangrijke bewijs om de boeven op te sporen!


Voor kinderen vanaf 8 jaar. Lengte: 4,1 km (duurt ongeveer 2 uur). De kosten zijn €15 per groep (max 6 personen). Reserveren via de receptie. Op basis van beschikbaarheid.

Let’s get active

Buiten het HUP-terrein je van je sportiefste kant laten zien? Op een kleine 15 kilometer afstand kom je in Eindhoven volop aan je trekken.

hup-omgeving-monk

In bouldergym Monk doen beginnende en doorgewinterde klauteraars dat zelfs letterlijk. Skateboarding is not a crime! En al helemaal niet in Area51 skatepark. Vertoon je kunsten op de enorme vloer op een van Europa’s grootste skateparken. Uren skatepret gegarandeerd, ook voor toekijkers.


Ook op trendy Strijp-S en ook al de grootste van Europa: het Enversed Virtual Reality Center met 9 rooms en nog meer VR-ervaringen. Virtueel paragliden, uit een brandend gebouw ontsnappen of hamburgers bakken, je hebt met z’n allen de grootste lol.

PSV Stadion Tour

Voetbalfans in het gezelschap? Dan is het PSV-stadion een mooi schot voor open doel. Neem een kijkje bij het veld en in de spelerstunnel. Of ga op het stoeltje van jouw favoriete PSV'er zitten. Kijk daarna je ogen uit in het museum vol clubhistorie. Van trofeeën tot aan shirts en van vlaggen tot aan oude video's. HUP die rood-witten!


Trek gekregen of nog even drankje doen? Plof dan lekker neer in eetcafé De Verlenging.

750x750-hup-omgeving-eindhoven

Eindhoven. Stad van industrie. Stad van industrial design. Niet alleen tijdens de jaarlijkse Dutch Design Week in oktober. Alhoewel die drukbezochte week eind oktober een vermelding meer dan waard is. Je moet ervan houden. Maar als je dat doet, is het voor het leven. 


Van binnenstad via Strijp-S, het vroegere epicentrum van Philips, tot Piet-Hein Eeks design-domein. In Eindhoven is het prima slenteren. Het industriële erfgoed van Eindje huisvest overal hippe hotspots om wat te drinken, eten en shoppen. Ontdekken die stad! 

Groot plezier voor kids

Op naar wilde dieren en wildwaterbanen

hup-omgeving-dierenrijk-ijsberen

En jij denkt dat jouw kinderen stuiterballen zijn? In Dierenrijk Nuenen, dáár zitten pas stuiterballen! In alle dierensoorten en maten. Van olifanten tot stokstaartjes. Wat zijn ze leuk. Ook leuk: Dierenrijk is nog geen kwartiertje met de auto van HUP vandaan.

hup-omgeving-toverland

Rij vanuit HUP een half uur de andere kant op en je staat in attractiepark Toverland. Ennuh… ook oudere kids vermaken zich hier op en top. De nieuwste achtbanen zoals de Fenix doen zelfs ouders wellicht wat witjes wegtrekken.

750x750-hup-efteling-gijs

Alsof het allemaal niet op kan, ben je vanuit HUP ook nog eens binnen drie kwartier bij De Efteling. Als je daar geen kabouters spot! 

Billybird

Een bezoekje aan Billybird Hemelrijk betekent plezier voor de hele familie! Het park is een combinatie van een strandbad met daaromheen binnen- en buitenattracties voor het hele gezin. Is het écht lekker weer? Neem dan je zwemspullen mee voor een frisse duik. 

De paden op

Natuuruitjes die ook voor kids een feest zijn

Buiten spelen is misschien nog wel het allerleukst. Heb jij dus even geluk dat er bossen zat zijn in de omgeving van Mierlo. En dat de Strabrechtse Heide zowat naast onze deur ligt. Ga relaxt wandelen of mountainbike je juist het snot voor ogen. 


Wel uitkijken voor kabouters! Jazeker. Die hebben van de Strabrechtse Heide hun thuis gemaakt. Overal zie je hun sporen, maar de kabouters zelf laten zich maar moeilijk zien. Neem goede speurders mee op ontdekkingsreis op het Kabouterpad vanaf Heidecafé De Strabrechtse Heide en houd je ogen goed open.