Teambuilding

Teamwork makes the dream work

Daar helpt HUP jullie graag bij. Je leert elkaar op een andere manier kennen door samen te sporten. Serveer collega’s af op de tennisbaan en trap je baas ongegeneerd op z’n teentjes op het voetbalveld. Om daarna gebroederlijk een balletje te gooien en een biertje te drinken op de bowlingbaan. Wedden dat een team anders in elkaar steekt na een bezoek bij HUP?

Iedereen droomt wel eens van een creatieve sessie bij HUP...


  1. Waar je kunt sporten en werkt aan een sterker team...
  2. Waar het kantoor er uitziet als een speelplaats...
  3. Waar de mogelijkheden uiteenlopen...
  4. Waar je voor goud gaat en vitaliteit te proeven is...
  5. En waar je werkdag in de Sports Bar wordt afgesloten op kosten van de baas!


Dit alles staat gewoon op het menu bij HUP!

HUP challenge

Wie slaat de eerste hole-in-one? Of trapt het hardst de bal tegen de SUTU voetbalwand?

Onze HUP coach staat klaar om jullie naar de eindstreep te begeleiden. Op jouw niveau. Als je maar lol hebt. Want dáár wordt iedereen beter van. Sta oog in oog met collega’s tijdens een potje tafelvoetbal. It’s game on! POOL, DART, GOLF, DRIBBEL & SCORE je zelf suf. De Challenge duurt +/- 1,5 uur en kan met activiteiten worden uitgebreid tot een maximum van 2,5 uur. 

728x728

boksclinic

Sparren met Olympisch bokser Enrico Lacruz

Enrico Lacruz loopt over van ambitie. Vroeger vertelde Enrico Lacruz op school dat hij Olympisch bokser wilde worden en wist dat hij hier veel dingen voor zal moeten laten. Een paar jaar later stond hij als 23 jarige bokser in 2016 in Rio de Janeiro op de Olympische Spelen als eerste Nederlandse bokser sinds 1992. Op de zomerspelen van 2016 bereikte hij de achtste finales.

728x7282

badmintonclinic

Je leert het van TeamNL badmintonster Imke van der Aar

Imke van der Aar is een talentvolle fulltime TeamNL badmintonster en komt uit een echte ondernemersfamilie en kent daardoor alle raakvlakken tussen topsport en ondernemen. Imke is zeer commercieel ingesteld waardoor zij, al veel sponsoren wist te werven in haar jeugdige topsportcarrière. Als geen ander kan Imke vertellen hoe het is om te moeten presteren onder druk en op het juiste moment.

hup_meet_5

quizen maar!

Leer je teamgenoten beter kennen tijdens de HUP PUBQUIZ

Op een luchtige en competitieve manier. Eventueel met een lekker drankje en een goed gevulde borrelplank. Onze HUP PUBQUIZ bestaat uit allerlei algemene vragen over vanalles en nog meer, voor jong én oud. Van sport tot muziek, film tot memorabele momenten. Of liever quizen met vragen die jullie zelf hebben samengesteld? Natuurlijk kan dat, alleen maar leuk! Vragen over het bedrijf of over elkaar. Jaaaa, kom maar doooorr.

hup_meet_8

Bowling

Of wat dacht je van een uurtje bowlen als afsluiting?

In de bowling hoef je even niet over (zakelijke) uitdagingen na te denken. Alleen of je voor de roze of toch de blauwe bal gaat. Laat zien wie de baas is en gooi die strike! IT'S GAME ON! Een neem er een lekker drankje en balletje bij om de avond met je teamgenoten extra gezellig te maken. Of middag natuurlijk. Want laten we eerlijk zijn: bowlen, bier en bitterballen zijn gewoon een topcombinatie.

Ben je op zoek naar iets unieks?

  • Geef je wensen en/of budget door aan Patricia
  • Neem haar mee in wat je bij ons wilt bereiken, zij denkt graag met je mee
  • Relax en laat je verrassen


Wil je liever je aanvraag mailen? Dat kan! Mail naar meetings@hup.eu
Meer informatie