HUP Blog

Wij zijn fan van actieve dingen doen en ondernemen. In deze blogs vind je inspiratie voor leuke dingen in en rondom ons hotel. Enjoy!

05-07-2024

Dit zijn de 9 beste Instagram spots van HUP

Social media is bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Wie deelt de leukste verhalen en de leukste foto’s? En om ervoor te zorgen dat je geen spots mist, delen we ze graag met je. You’re welcome!

02-07-2024

De 7 meest bijzondere voetbalshirts in FANATIC

Ben jij ook zo dol op voetbal? Dan kijk je bij FANATIC je ogen uit! Om je alvast een indruk te geven van wat voor speciale shirts in het museum te bewonderen zijn, hebben wij de 7 meest bijzondere voetbalshirts voor je op een rijtje gezet. 

14-06-2024

Beleef 'Van Gogh Village' Nuenen

Op slechts 20 minuten fietsen van HUP vind je “Van Gogh Village Nuenen”. Vincent van Gogh woonde hier van 1883-1885. Nuenen gaf hem veel inspiratie voor zijn kunstwerken, waaronder het wereldberoemde ‘de aardappeleters’. In 2023 is een gloednieuw Van Gogh Museum in Nuenen geopend. De perfecte manier om alles over deze schilder te weten te komen!

20-06-2023

De 8 leukste teambuilding tips

Als je een team met sterspelers wilt bouwen, vergeet dan de teambuilding niet. Met teambuilding breng je een groep dichterbij elkaar en motiveer je ze te samenwerken.

Maar wist je dat dit niet altijd groots hoeft te zijn? Of veel geld kost? Wij delen graag de 8 leukste teambuildingactiviteiten die ook nog eens supersnel te regelen zijn!