HUP VOETBAL HUP 

HUP houdt van alle sporten, maar stiekem heeft voetbal toch een streepje voor. Ja, wij zijn voetbalgek. Niets om voor te schamen, juist om trots op te zijn. Gelukkig is die liefde wederzijds. Voetballers houden ook van HUP. Teams van over de hele wereld bereiden zich bij HUP voor op het nieuwe seizoen. Onbekende talenten en beroemde voetbalhelden, ze trainen graag bij ons. En, heel eerlijk, what’s not to like? 

Voetbal trainingskamp

Voor het ultieme groepsgevoel is een trainingskamp met je voetbalteam het perfecte recept. Als voetbal al verbroedert, hoe brengt een voetbaltrainingskamp je team wel niet samen?

HUP heeft alles in huis om van je volwassen voetbalteam een winnend vriendenteam te maken. Naast HUP liggen maar liefst vijf professionele voetbalvelden om je kunsten aan te scherpen. Met gras en kunstgras.


Maak vooral ook handig gebruik van alle andere faciliteiten. Wie heeft er na de training nog energie voor de gym? Daarna verdiende rust. Ga lekker een saunaatje pikken, dobberen in het zwembad, of doe een drankje in de Sports Bar. Bij HUP is alles binnen handbereik. Lekker makkelijk. In principe hoef je onze deur niet uit. Met een avondje bowlen en grillen vliegt de avond om. Maar wil je je in het nachtleven onderdompelen, dan zit je zo in da club in Eindhoven. Of in een fijne kroeg. Na zo’n HUP-trainingskamp bestaat je hele team uit kampioenen. 


Maradona: “Ik vind het leuk. We kunnen hier rustig werken. De faciliteiten hier zijn heel goed. Het dorp, de omgeving. Hier kunnen we allemaal rustig werken en dat is cruciaal in de voorbereidingsfase”