Ik wil bowlen in de regio Helmond 

Iedereen houdt van bowlen! Toch? De beroemde schoenen, de glimmende banen en de kleurrijke ballen. Dit is een feest voor iedereen. Daag je vrienden uit en kroon jezelf tot ware bowlingkampioen. Om te bowlen in de regio Helmond moet je bij HUP zijn. Wat is er nu lekkerder dan een strike combineren met bier en bitterballen? Of je kunt gaan grillen, als je ècht grote trek hebt gekregen. Let’s go!  

Bowling bij HUP:

  • 10 banen
  • Ideaal voor feestjes met blacklights en muziek
  • Ook voor kids (met bumpers, schans en lichte ballen)
  • In daluren gratis voor HUP Sport leden
  • Verschillende arrangementen mogelijk
  • Bowling inbegrepen bij het all-is-inclusive arrangement
750x750-bowling
750x750-bowling5
750x750-bowling3
750x750-bowling4

HAPPY HOUR BOWLING

Meer strikes voor minder geld

Ben jij ook zo'n bowling fan? Maak dan gebruik van onze Happy Hour. Kom 2 uur bowlen en betaal er maar één. Daar word je toch happy van?


Het Happy Hour is beschikbaar op maandag-, dinsdag- en woensdagavond. Starttijden zijn 17.00, 18.00 en 19.00 uur.


BOWL & GRILL

Onze all-time favourite. Het grillen & bowlen.

  • Uurtje bowlen (55 min)
  • 2 uur onbeperkt grillen (vlees, saladebuffet en sausjes)


€ 37,50 p.p. (excl. drankjes)

Kinderen t/m 12 jaar krijgen 50% korting.


Dit arrangement is beschikbaar vanaf 4 personen

Groepen vanaf 25 personen dagelijks mogelijk op aanvraag.

UURTJE BOWLEN


Uurtje bowlen (55 min), of toch maar twee?

Maandag t/m zondag € 26,50 per baan


In vakantieperiodes en op feestdagen betaal je € 29,50 per baan

BIERTJE BALLETJE BOWLEN


Uurtje bowlen (55 min)

2 drankjes*

3 hapjes

Vanaf 6 personen

€ 13,- p.p.


*Heineken van de tap, Heineken 0.0%, huiswijn, wijn alcohol vrij, fris, vruchtensap, thee en koffie. Ander drankje gewenst? Je betaalt hier dan wel voor.

BOWL & PARTY


Uurtje bowlen (55 min)

Nacho’s

Non-alcoholische cocktail

Friet & snack

Vanaf 6 personen (t/m 16 jaar)

€ 16,25 p.p.

Bowlen met de familie of grillen met vrienden, het kan allemaal bij HUP

Of je nu een familie uitje hebt, een kinderfeestje moet organiseren, een jubileum met je bedrijf wilt vieren of gewoon een leuk uitje met je vrienden wilt hebben. HUP is de beste plek om te bowlen in de regio Helmond. Gooi een strike op een van onze 10 moderne bowlingbanen. Voor de jonge bowlers kunnen wij de baan uitbreiden met bumpers, een schans of lichtere ballen. Tip: ook geschikt voor de minder goede speler ;-)

Eat, Bowl, Repeat

Van strikes gooien krijg je honger. Kies daarom voor ons Bowl & Grill arrangement. Ga na een uurtje zweten op de baan direct door naar HUP GRILL. Kom 2 uur onbeperkt tafelgrillen met een buffet bomvol vlees, vis én vega gerechten. Aangevuld met stokbrood, kruidenboter, verse groente, sla, frites en sausjes. Mjam! Dat wordt smullen. 


Gebruik jij als excuus dat je beter kunt bowlen op een volle maag? We’ve got your back! Bij ons Bowl & Grill arrangement kun je ook eerst starten in ons grill restaurant voordat je de bowlingbaan op gaat. HUPPP gooien maar!

Bowlen in regio Helmond doe je bij HUP

Kom bowlen bij HUP, het sportiefste hotel van Nederland. En het leukste. Hier kan alles. Rennen door de gang, springen op je bed en met een glijbaan naar beneden. Zolang het maar niet achter de geraniums is. Je kunt hier zwemmen, een proefles in de sportschool doen en heerlijk fietsen in de natuur. Wij zijn er voor gezinnen met stuiterballen en energieke koppels. Voor wie niet zo goed kan stilzitten, maar wel wil relaxen. Want ook ontspannen is een sport. Wil je zweten? Dat kan wat ons betreft net zo hard in de sauna als op de squashbaan. Je komt sowieso vol energie terug.


Kom in de buurt van Helmond bowlen en versla je vrienden op de bowlingbaan. Trek de stoute schoenen aan, even rekken & strekken en GAME ON! Kroon jezelf tot een echte bowlingkampioen!

Bowlen in regio Helmond doe je bij HUP