Mywellness

Haal het beste uit jouw training met onze MYWELLNESS app. Koppel de app aan jouw smartphone of smartwatch en geniet meteen van alle voordelen die deze app heeft.

Focus op je doel

De MYWELLNESS app geeft je niet alleen meteen inzicht in hoe jij gesport hebt, maar geeft je ook tips over het verbeteren van je techniek of hoe je blessures kunt voorkomen. Meld je eenvoudig aan voor een groepsles of sport met een training of schema op maat. Zo werk jij gestructureerd naar jouw sportieve doelen toe. GO, GO, GO!

Loop je favoriete route

Herbeleef jouw favoriete hardlooproutes gemakkelijk op onze loopband. Via jouw smartwatch laden we iedere opgeslagen GPS route in die jij in het verleden gerend hebt. Mèt tempo en helling. Zo loop je virtueel nog een keer het rondje om je huis, maar kun je ook terug naar die mooie strandsessie op vakantie. Kom maar op met dat persoonlijke record!

Genieten tijdens het zweten

Laat je opzwepen door lekker muziek op Spotify, volg jouw favoriete serie op Netflix, kijk live naar een Champions League wedstrijd of lig dubbel om een gekke TikTok video. Dankzij het scherm op jouw fitnessapparaat merk jij niet eens meer dat je ondertussen aan het bewegen bent. Dat is nog eens lekker calorieën verbranden!

De app in actie

Vind je het leuk om te zien hoe de app jou kan helpen tijdens het sporten? Spreek gerust een van de HUP Coaches aan.