Komen sporten met FUN bij HUP Sport: Dé sportschool van Brandevoort en omgeving

Bij HUP Sport draait alles om plezier tijdens het sporten en dat merk je meteen. In onze sportschool in omgeving Brandevoort kun je jezelf helemaal uitleven tijdens een geweldige work-out. Na al je harde werk is het tijd om te ontspannen, want na inspanning komt ontspanning! Zweet alles eruit in de sauna, neem een verkoelende duik in het zwembad of kom weer op krachten in onze Sports Bar. Bij HUP Sport komen sporten en genieten samen, dé plek voor sporters uit Brandevoort.Een een-tweetje met je coach

Soms heb je wat hulp nodig wanneer je voor het eerst naar de sportschool gaat. Bij HUP Sport staan we voor je klaar! Onze coaches helpen je het maximale uit jezelf te halen. Dit begint met een uitgebreid intakegesprek. Of je nu fitter wil worden, wil afvallen of wat spierballen wil kweken, onze coaches begeleiden je bij het kiezen van het juiste programma. Zo gaan wij jouw doelen bereiken! Wil je een extra boost? Laat je begeleiden door een van onze gecertificeerde personal trainers (LAPT) die je volledige aandacht geven om je grenzen te verleggen. Het maakt niet hoe je begint, wij zorgen ervoor dat je als een winnaar eindigt. Go get them, Champ!


Vanaf 16 jaar ben je welkom in onze fitnessfaciliteit.

HUP Sport Gewichten

LIDMAATSCHAP

Prijzen en voordelen op een rij

GROEPSLESSEN

Samen sporten

FYSIOTHERAPIE

Als bewegen niet zo soepel gaat

Vraag een proefweek aan en kom gratis zweten!

Werk je in het zweet in de fitness in omgeving Brandevoort

Wil je fitter worden, meer gewicht verliezen of sterker worden dan ooit? Bij HUP Sport behaal je jouw doelen. En daarna geniet je van een verfrissende duik in het zwembad of ga je lekker zweten in de sauna. Of wat dacht je van een lekker ijskoud drankje in onze Sports Bar. Want relaxen is bij HUP ook sport. Hard werken, zweten en genieten doe je in dé grootste all-inclusive sportschool in de regio Brandevoort. En dat ook nog eens 365 dagen per jaar. HUP kom het zelf ontdekken!


EEN ECHTE ALL-INCLUSIVE SPORTSCHOOL IN OMGEVING BRANDEVOORT

All-inclusive is bij HUP Sport ook echt all-inclusive. Wij doen niet aan mooie praatjes, wij maken er echt een sport van. Wil je fitnessen, baantjes trekken in het zwembad, een potje squashen of liever tennissen? Dat kan allemaal bij dé all-inclusive sportschool van Brandevoort en omstreken. En het beste moet nog komen. Je kunt namelijk ook gebruik maken van kinderopvang of van voedingsadvies van onze specialisten. Liever samen trainen? Kies dan voor diverse groepslessen die je onbeperkt kan volgen.

SAMEN SPORTEN EN SAMEN LACHEN

Sporten is leuk, maar samen sporten is nog leuker. Daarom is het mogelijk om een groepsles te volgen bij dé sportschool van Brandevoort en omgeving. Bij groepslessen van HUP Sport word je altijd gemotiveerd, door de groep, de muziek of de instructeurs. Wij hebben alleen de allerbeste instructeurs die je aanmoedigen en klaar staan om te helpen. Wanneer je kiest voor groepslessen bij de fitness in regio Brandevoort, kies je voor afwisselende lessen en methodes.


HUP KOM SPORTEN BIJ DE SPORTSCHOOL IN REGIO BRANDEVOORT

Fitnessen, zwemmen, squashen of tennissen? Alleen, met je vrienden of tijdens een groepsles? Bij HUP Sport heb je alle ruimte en de mogelijkheden om te sporten en te relaxen. Genoeg redenen om lid te worden van dé sportschool in regio Brandevoort. Kies het lidmaatschap dat bij jou past en let's go! Tot snel bij HUP Sport.

hup-768x768-sports-technogym

HUP kom sporten bij dé
sportschool in Brandevoort en omgeving