Zweten bij de sportschool van regio Geldrop: HUP Sport

Bij HUP Sport draait alles om het plezier van sporten. En daar maken wij dan weer een sport van. In de sportschool van HUP Sport in de omgeving van Geldrop kun je jezelf volledig inzetten voor een ultieme work-out. En na al die inspanning is het tijd om te ontspannen. Laat het zweet stromen in de sauna, neem een verfrissende duik of kom tot rust in de Sports Bar met een lekker drankje. Bij HUP Sport combineer je sporten en genieten, dé plek voor sportliefhebbers in Geldrop.


HUP GA AAN DE SLAG MET JE COACH

Soms heb je gewoon wat extra begeleiding nodig wanneer je voor het eerst naar de sportschool gaat. Bij HUP Sport helpen wij jou! Onze coaches helpen je het beste uit jezelf te halen. Het begint allemaal met een goed intakegesprek. Of je nu fitter wil worden, wil afvallen of spiermassa wil kweken, onze coaches helpen je het optimale programma te kiezen om je doelen te bereiken. Stel al je vragen tijdens het sporten. Je kunt er ook voor kiezen om samen te werken met onze gecertificeerde personal trainers (LAPT) die zich volledig richten op het verleggen van jouw grenzen. Het maakt niet uit hoe je begint, wij zorgen ervoor dat je als een winnaar eindigt. Tijd om in actie te komen!


Je bent vanaf 16 jaar welkom in onze fitnessruimte.

HUP Sport Gewichten

LIDMAATSCHAP

Prijzen en voordelen op een rij

GROEPSLESSEN

Samen sporten

FYSIOTHERAPIE

Als bewegen niet zo soepel gaat

Vraag een proefweek aan en kom gratis zweten!

Werk je in het zweet in de fitness van Geldrop en omgeving

Wil je fitter worden, meer gewicht verliezen of sterker worden dan ooit? Bij HUP Sport behaal je jouw doelen. En daarna geniet je van een verfrissende duik in het zwembad of ga je lekker zweten in de sauna. Of wat dacht je van een lekker ijskoud drankje in onze Sports Bar. Want relaxen is bij HUP ook sport. Hard werken, zweten en genieten doe je in dé grootste all-inclusive sportschool in de regio Geldrop. En dat ook nog eens 365 dagen per jaar. HUP kom het zelf ontdekken!


EEN ECHTE ALL-INCLUSIVE SPORTSCHOOL IN GELDROP EN OMGEVING

All-inclusive is bij HUP Sport ook echt all-inclusive. Wij doen niet aan mooie praatjes, wij maken er echt een sport van. Wil je fitnessen, baantjes trekken in het zwembad, een potje squashen of liever tennissen? Dat kan allemaal bij dé all-inclusive sportschool in regio Geldrop. En het beste moet nog komen. Je kunt namelijk ook gebruik maken van kinderopvang of van voedingsadvies van onze specialisten. Liever samen trainen? Kies dan voor diverse groepslessen die je onbeperkt kan volgen.

SAMEN SPORTEN EN SAMEN LACHEN

Sporten is leuk, maar samen sporten is nog leuker. Daarom is het mogelijk om een groepsles te volgen bij dé sportschool van Geldrop en omgeving. Bij groepslessen van HUP Sport word je altijd gemotiveerd, door de groep, de muziek of de instructeurs. Wij hebben alleen de allerbeste instructeurs die je aanmoedigen en klaar staan om te helpen. Wanneer je kiest voor groepslessen bij de fitness van regio Geldrop, kies je voor afwisselende lessen en methodes.


HUP KOM SPORTEN BIJ DE SPORTSCHOOL IN REGIO GELDROP

Fitnessen, zwemmen, squashen of tennissen? Alleen, met je vrienden of tijdens een groepsles? Bij HUP Sport heb je alle ruimte en de mogelijkheden om te sporten en te relaxen. Genoeg redenen om lid te worden van dé sportschool van Geldrop en omgeving. Kies het lidmaatschap dat bij jou past en let's go! Tot snel bij HUP Sport.

hup-768x768-sports-technogym

HUP kom sporten bij dé
sportschool in Mierlo