Kom zweten bij HUP Sport: Dé sportschool van Helmond en omgeving

Bij HUP Sport staat plezier centraal, waardoor sporten leuk wordt! In onze sportschool in omgeving Helmond krijg je de ultieme workoutervaring. Ga je voor het trainen van je spierballen, kies je voor een gezellige groepsles of wil je liever een motiverende PT-sessie? Na al deze inspanningen is het tijd om te ontspannen, want rust hoort ook bij presteren! Neem wat tijd voor jezelf in de sauna, neem een verfrissende duik in het zwembad, ga bubbelen in het bubbelbad of neem een lekker koud drankje in de Sports Bar. HUP Sport brengt sport en genot samen, dé sportschool van Helmond en omgeving.VAN DE BANK NAAR BANKDRUKKEN

Soms heb je net even een extra zetje nodig om te beginnen met sporten. Bij HUP Sport begrijpen we dat! En daarom staan onze coaches voor je klaar! Zij helpen je om het beste uit jezelf te halen. Bij het intakegesprek worden eerst jouw doelen bepaald. Wil je aan die abs werken? Mogen er wel wat kilootjes af? Of wil je jouw conditie een boost geven? Samen stellen jullie een schema op. Zo heb jij het perfecte programma om jouw doelen te bereiken. Heb je vragen tijdens het sporten? Spreek dan even een van de instructeurs aan. Voor een extra dosis motivatie kies je voor een van onze gecertificeerde personal trainers (LAPT). Het maakt niet uit hoe je begint, wij zorgen ervoor dat je als een winnaar eindigt. Work that muscles, baby!


Je bent vanaf 16 jaar welkom in onze fitnessruimte

HUP Sport Gewichten

LIDMAATSCHAP

Prijzen en voordelen op een rij

GROEPSLESSEN

Samen sporten

FYSIOTHERAPIE

Als bewegen niet zo soepel gaat

Vraag een proefweek aan en kom gratis zweten!

Werk je in het zweet in de fitness in omgeving Helmond

Wil je fitter worden, meer gewicht verliezen of sterker worden dan ooit? Bij HUP Sport behaal je jouw doelen. En daarna geniet je van een verfrissende duik in het zwembad of ga je lekker zweten in de sauna. Of wat dacht je van een lekker ijskoud drankje in onze Sports Bar. Want relaxen is bij HUP ook sport. Hard werken, zweten en genieten doe je in dé grootste all-inclusive sportschool in de regio Mierlo. En dat ook nog eens 365 dagen per jaar. HUP kom het zelf ontdekken!


EEN ECHTE ALL-INCLUSIVE SPORTSCHOOL IN OMGEVING HELMOND

All-inclusive is bij HUP Sport ook echt all-inclusive. Wij doen niet aan mooie praatjes, wij maken er echt een sport van. Wil je fitnessen, baantjes trekken in het zwembad, een potje squashen of liever tennissen? Dat kan allemaal bij dé all-inclusive sportschool in Mierlo. En het beste moet nog komen. Je kunt namelijk ook gebruik maken van kinderopvang of van voedingsadvies van onze specialisten. Liever samen trainen? Kies dan voor diverse groepslessen die je onbeperkt kan volgen.

SAMEN SPORTEN EN SAMEN LACHEN

Sporten is leuk, maar samen sporten is nog leuker. Daarom is het mogelijk om een groepsles te volgen bij dé sportschool in Mierlo. Bij groepslessen van HUP Sport word je altijd gemotiveerd, door de groep, de muziek of de instructeurs. Wij hebben alleen de allerbeste instructeurs die je aanmoedigen en klaar staan om te helpen. Wanneer je kiest voor groepslessen bij de sportschool van Helmond en omgeving, kies je voor afwisselende lessen en methodes.


HUP KOM SPORTEN BIJ DE SPORTSCHOOL IN DE REGIO HELMOND

Fitnessen, zwemmen, squashen of tennissen? Alleen, met je vrienden of tijdens een groepsles? Bij HUP Sport heb je alle ruimte en de mogelijkheden om te sporten en te relaxen. Genoeg redenen om lid te worden van dé sportschool in de regio Helmond . Kies het lidmaatschap dat bij jou past en let's go! Tot snel bij HUP Sport.

hup-768x768-sports-technogym

HUP kom sporten bij dé
sportschool in Helmond en omgeving