Kom lekker zweten bij HUP Sport: dé sportschool van Nuenen en omgeving

Bij HUP Sport draait alles om plezier tijdens het sporten. Daarom vind je dat hier in overvloed. In onze sportschool in regio Nuenen kun je jezelf helemaal uitleven met de perfecte work-out. Leef je uit op de gewichten, doe een dansje tijdens de Zumba les of ga voor die sixpack tijdens het buikspierkwartier. Vergeet na al die inspanning ook niet om te ontspannen. Want ook relaxen is een sport. Kom tot rust in de sauna, neem een frisse duik in het zwembad of neem een lekker, koud drankje in onze Sports Bar. Bij HUP Sport combineer je sporten en genieten, dé sportschool van Nuenen en omgeving.


HUP, AAN DE SLAG!

Soms heb je wat extra begeleiding nodig wanneer je de eerste stappen zet naar de sportschool. Bij HUP Sport staan wij voor je klaar! Onze coaches helpen je het maximale uit jezelf te halen. Dit begint met een grondig intakegesprek. Of je nu fitter wil worden, wat kilo's wil verliezen of je spiermassa wilt vergroten, samen met een HUP coach bepaal je het beste programma om je doelen te bereiken. Stel al je vragen tijdens het sporten. Je kunt er ook voor kiezen om te werken met onze gecertificeerde personal trainers (LAPT) die zich volledig richten op jouw vooruitgang. Het maakt niet uit waar je begint, wij zorgen ervoor dat je als een winnaar eindigt. This is the moment!


Vanaf 16 jaar ben je van harte welkom in onze fitnessruimte.

HUP Sport Gewichten

LIDMAATSCHAP

Prijzen en voordelen op een rij

GROEPSLESSEN

Samen sporten

FYSIOTHERAPIE

Als bewegen niet zo soepel gaat

Vraag een proefweek aan en kom gratis zweten!

Werk je in het zweet in de fitness van Nuenen en omgeving

Wil je fitter worden, meer gewicht verliezen of sterker worden dan ooit? Bij HUP Sport behaal je jouw doelen. En daarna geniet je van een verfrissende duik in het zwembad of ga je lekker zweten in de sauna. Of wat dacht je van een lekker ijskoud drankje in onze Sports Bar. Want relaxen is bij HUP ook sport. Hard werken, zweten en genieten doe je in dé grootste all-inclusive sportschool in de regio Nuenen. En dat ook nog eens 365 dagen per jaar. HUP kom het zelf ontdekken!


EEN ECHTE ALL-INCLUSIVE SPORTSCHOOL IN OMGEVING NUENEN

All-inclusive is bij HUP Sport ook echt all-inclusive. Wij doen niet aan mooie praatjes, wij maken er echt een sport van. Wil je fitnessen, baantjes trekken in het zwembad, een potje squashen of liever tennissen? Dat kan allemaal bij dé all-inclusive sportschool van Nuenen en omgeving. En het beste moet nog komen. Je kunt namelijk ook gebruik maken van kinderopvang of van voedingsadvies van onze specialisten. Liever samen trainen? Kies dan voor diverse groepslessen die je onbeperkt kan volgen.

SAMEN SPORTEN EN SAMEN LACHEN

Sporten is leuk, maar samen sporten is nog leuker. Daarom is het mogelijk om een groepsles te volgen bij dé sportschool van Nuenen en omgeving. Bij groepslessen van HUP Sport word je altijd gemotiveerd, door de groep, de muziek of de instructeurs. Wij hebben alleen de allerbeste instructeurs die je aanmoedigen en klaar staan om te helpen. Wanneer je kiest voor groepslessen bij de fitness van Nuenen en omgeving, kies je voor afwisselende lessen en methodes.


HUP KOM SPORTEN BIJ DE SPORTSCHOOL IN REGIO NUENEN

Fitnessen, zwemmen, squashen of tennissen? Alleen, met je vrienden of tijdens een groepsles? Bij HUP Sport heb je alle ruimte en de mogelijkheden om te sporten en te relaxen. Genoeg redenen om lid te worden van dé sportschool van regio Nuenen. Kies het lidmaatschap dat bij jou past en let's go! Tot snel bij HUP Sport.

hup-768x768-sports-technogym

HUP kom sporten bij dé
sportschool van Nuenen en omgeving